Vybíráte interiérové dveře a rádi by jste ušetřili nějaké peníze? Doporučujeme vybírat z AKČNÍ NABÍDKY
Dveře v akční nabídce splňují vysoké požadavky na kvalitu společně s příznivou cenou.

Interiérové dveře slouží k oddělení vnitřních prostor, izolaci tepla ale i hluku který může být nepříjemný a kazit tak dojem příjemného rodinného krbu. Nejedná se dveře vchodové, tudíž nemusí splňovat tolik bezpečnostních norem ale klade se důraz především na vzhled a funkčnost. Při výběru interiérových dveří je nutné zvážit kde budou dveře umístěny a jaký budou mít účel. Mohou být standardní otočné ale také posuvné na stěnu nebo do pouzdra. Nabídka je nepřeberná a to i v akci, která tolik nezatíží vaší peněženku. Jedna z našich akcí je například, Akce bez DPH, kde je z původní ceny odečteno DPH a o to je ponížena finální cena. Tato akce se vztahuje na Nejprodávanější interiérové dveře z naší nabídky a to rámové. Tím se dostáváme k základnímu dělení interiérových dveří.

Deskové dveře jsou vyrobeny technologií Standard s povrchovou úpravou Lak, 3d Greko, CPL laminát nebo Prémium. Tento typ je složen z obvodového rámu z MDF a výplně voština nebo případně dražší varianta plná izolační deska. Mají tři šroubovací panty s horizontální regulací a je možné vybírat oblou nebo ostrou hranu dveří - Prohlédnout nabídku dveře.

Rámové interiérové dveře jsou vyrobeny technologií Stile a mají masivní rám z MDF nebo dřeva který je napojen kolíkovým spojem a na perodrážku. Mají tři dvoučepové panty s horizontální regulací a mírně zaoblené hrany bez spojů ,což přispívá k delší životnosti dveří. Jedná se o estetické provedení interiérových dveří které dodávají naší domácnosti na luxusu. Tyto akční rámové interiérové dveře jsou Magnólie, Juka, Forsycie, Levandule, Frézie a Debecie - Prohlédnout nabídku dveře.

Pokud tyto modely nejsou nic pro Vás, deskové dveře mají tzv Cenový hit - nejprodávanější Akční model který na trh útočí především příznivou cenou.
Obě tyto řady naleznete v akci za výhodnou cenu a nemusíte se tak strachovat že přílišně zatíží váš rozpočet.